Cuprins documentatie :

1.Cultura ciupercilor Champignon
1.1.Spatiul de cultura
1.2.Pregatirea spatiilor de cultura
1.3.Amenajarea spatiului de cultura
1.4.Alte amenajari necesare spatiului de cultura
1.5.Spatii noi de cultura a ciupercilor
2.Pregătirea compostului
2.1.Compozitia compostului
2.2.Retete de compost si fazele tehnologice de pregatire
2.3.Fazele tehnologice de pregatire
2.4.Pasteurizarea compostului
2.5.Cum sa apreciem calitatea compostului
2.6.Alte sfaturi practice privind obtinerea sau corectarea compostului
2.7.Introducerea compostului si instalarea culturii
2.8.Tehnologia pregatirii compostului
3.Acoperirea
3.1.Principalele componente ale amestecului de acoperire
3.2.Retete de amestec de acoperire
4.Lucrari de ingrijire a culturii de ciuperci si conditiile de microclimat
recomandate
4.1.Dupa insamantare
4.1.1.In perioada recoltarilor
4.2.Dupa acoperire
5.Particularitatile microclimatului pentru ciuperca
6.Principalii daunatori care pot produce pagube in cultura Ciupercilor
6.1.Boli produse de virusuri
6.2.Boli produse de bacterii
6.3.Boli produse de ciuperci parazite
6.4.Daunatorii ciupercilor
7.Recoltarea
8.Sfarsitul culturii si pregatirea pentru un nou ciclu de cultura
8.1.Golirea si dezinfectarea spatiului de cultura
9.Mic dictionar explicativ

Documentatia completa este pe suport C.D. avand pretul de 30 RON si contine atat text cat si fotografiile aferente.Pentru comenzi accesati:E-mail: agricultorul21@yahoo.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Partenerii: