Cuprins documentatie :

1.Introducere
2.Principalele ciuperci comestibile
2.1.Ciupercile Pleurotus
2.1.1.Morfologia ciupercilor Pleurotus
2.2.Ciupercile Agaricus
2.2.1.Morfologia ciupercilor Agaricus
2.3.Ciupercile Lentinus Edodes
3.Boli produse de virusuri
3.1.Daunatorii ciupercilor
4.Prelucrarea compostului
4.1.Alte metode de pregatirea compostului
4.2.Calculul necesarului de compost
4.3.Tehnologia prepararii compostului
5.Amenajarea spatialui
5.1.Spatii noi de cultura a ciupercilor(construirea unei microciupercarii)
6.Insamantarea compostului cu miceliu
7.Cresterea si recoltarea ciupercilor
8.Pregatirea spatiului pentru un nou ciclu
9.Riscuri in cresterea ciupercilor
10.Arhimicetele
11.Zigometice
12.Ascomicetele
13.Alcatuirea
14.Hranirea
15.Reproducere
16.Importanta
17.Ciuperci necomestibile
18.Recunoasterea ciupercilor comestibile agaricus , pleurotus si lentinus edodes

Este o lucrare ce se adreseaza atat incepatorilor cat si celor avansati. Este prezentat detaliat modul in care se cresc ciupercile atat intr-o mare exploatatie cat si pentru micii fermieri. Profitul pe care o afacere de crestere a ciupercilor il aduce este unul deosebit de important, aceasta fiind una din afacerile cele mai profitabile la ora actuala.

Documentatia completa este pe suport C.D. avand pretul de 30 RON si contine atat text cat si fotografiile aferente.Pentru comenzi accesati:E-mail: agricultorul21@yahoo.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Partenerii: