Cuprins documentatie :

1. Descriere botanică
2. Modul de înmulţire
3. Portaltoii caisului
4. Particularităţi tehnologice
5. Compoziţia chimică a fructelor
6. Producţia mondială
7. Modul de folosire al fructelor
8. Păstrarea fructelor

Cultura caisului, ale carui fructe - caisele - sunt ofarte solicitate atat pentru consum in stare proaspata, cat si in industria alimentara, a fost mult timp, privita cu neincredere, chiar considerata riscanta, datorita mai ales unor insusiri biologice legate de originea sa geografica: rezistenta slaba la ger, sensibilitatea la unele boli specifice, pieirea prematura a pomilor in livada, sezonul scurt de maturare a fructelor si durata scurta de pastrare a acestora. In acest sens, cercetarile descrise in prezenta lucrare se doresc a fi o modesta contributie adusa la clarificarea unor aspecte din domeniul valorificarii caiselor.

Documentatia completa este pe suport C.D. avand pretul de 20 RON si contine atat text cat si fotografiile aferente.Pentru comenzi accesati:E-mail: agricultorul21@yahoo.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Partenerii: