Cuprinsdocumentatie :

1.Introducere
2.Cochilia şi conţinutul ei
3.Managementul melcilor
4.Factori de mediu
5.Hibernarea
6.Stocul de pornire
7.Creşterea melcilor la nivel commercial
8.Împerecherea
9.Depunerea ouălelor
10.Incubarea
11.Îndepărtarea ouălelor
12.Pepiniera
13.Suprafaţa de creştere
14.Hrănirea
15.Prepararea şi procesarea melcilor pentru comerţ
16.Calculul economic al gestionării producţiei pentru creşterea melcilor
16.1.Cheltuielile şi veniturile
17.Melci de Acvariu
18.Habitat şi adaptare
19.Specii commune de acvariu
20.Îngrijire şi reproducere
21.Creşterea melcilor comestibili
22.Împerecherea şi depunerea de oua
23.Creşterea melcilor în ferme
24.Prevenirea ieşirii melcilor din târc
24.1.Târcuri cu gradini
24.2.Tuneluri din plastic
24.3.Târcuri împrejmuite (închise)
24.4.Creştera melcilor în cutii
25.Adunarea melcilor
26.Boli şi dăunători
26.1.Insectele
26.2.Şoareci si rozatoare
27.Transportul melcilor
28.Specii comestibile de melci

In tara noastra mai ales in Transilvania exista traditie in recoltarea melcilor din flora spontana si pregatirea lor culinara. Mai nou s-au infiintat si puncte de colectare, prelucrare si exportul carnii de melci. Dar pentru a fi o afacere profitabila, fermierii romani sunt ajutati cu tehnologie de crestere, matca sau stol matricol, plasa helitex, seminte. La cumpararea documentatiei va oferim ca bonus un plan de afaceri pentru infiintarea unei ferme de melci !

Documentatia completa este pe suport C.D. avand pretul de 20 RON si contine atat text cat si fotografiile aferente.Pentru comenzi accesati:E-mail: agricultorul21@yahoo.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Partenerii: